Det er de seneste år blevet mere og mere populært at tage på ferie her i vores eget land. Da vi pludselig mistede muligheden for at nyde vores ferier på den anden side af grænsen, opdagede vi, hvor mange steder herhjemme vi endnu ikke havde besøgt. Vores eget land rummer nemlig meget mere, end man ved, når man kun opholder sig i sin egen landsdel og altid bruger ferierne sydpå. 

En oplagt måde at holde ferie på i Danmark er ved kroophold. Vi har rigtig mange hyggelige steder at tage på kroophold herhjemme, og det er en fantastisk måde at nyde sin ferie på. På Kroophold.dk kan du finde kroophold i hele landet, uanset om du kigger på en tur til Sjælland eller Nordjylland. Herunder kommer vi med et par forslag til, hvor du kan tage hen på dit næste kroophold.  

Kagebord og skønne eksistenser i det sønderjyske

Hvis du ønsker en skøn ferie med rig mulighed for kulturelle og historiske oplevelser, så skal du tage på kroophold i Sønderjylland. Denne landsdel bliver tit undervurderet, når danskerne vælger deres rejsemål, og ofte bliver det blot betragtet, som et sted man kører igennem på vej til grænsen. Sønderjylland har dog meget mere at byde på. 

Sønderjylland er en landsdel fuld af kultur. De har en masse særprægede skikke og aktiviteter, som du kun finder her. Du har måske allerede hørt om det overdådige sønderjyske kagebord? Men de har også ringridningsturneringer og en herlig dialekt. Sønderjylland er rent historisk også et rigtig spændende sted. Du kan eksempelvis besøge Dybbøl Mølle og dykke ned i krigen om Slesvig-Holsten i 1864. Hvis du endnu ikke har givet dig selv tid til at opleve denne landsdel, så er et kroophold i det sønderjyske en oplagt mulighed for dig. 

Fiskeri og natur i det nordjyske

Hvis du laver en spørgerunde på Sjælland, vil mange nok sige, at de aldrig har besøgt Nordjylland. Det er en skam, for denne landsdel har også en hel del at byde på. Toppen af Danmark byder på massere af hav, strand og en meget varieret natur. Her er der rig mulighed for at tage på et skønt kroophold. 

Nordjylland har alle dage været meget præget af fiskeindustrien. Selvom det i dag er i noget mindre grad, end det var engang, kan du stadig se resterne af en industri i fuld blomstring i de mange havne langs med kysten. I kraft af den spidse top på Danmark, kan du finde meget forskelligt landskab deroppe. Jo tættere du kommer på Skagen, jo mere vil du opleve et landskab præget af sand og klitter. Længere nede i landsdelen kan du gå lange ture i store skove med alverdens forskellige bøge- og nåletræer. Så gør dig selv en tjeneste og book dit næste kroophold i Nordjylland.