Der er mange, som genkender drømmen om at bo på et tropisk ø midt i Stillehavet. Solen skinner, blomsterne blomstrer, og du nyder tiden ved stranden. Selvfølgelig indebærer det også at nippe til en eksotisk cocktail og spise frisk frugt med varmt sand under tæerne. Det lyder som 100% ferie feeling!

Desværre ser de fleste af vores boliger ikke sådan ud. Der findes hverken palmer, liggestole eller strandløver. Men vi har her samlet nogle tips til dig, der gerne vil have din bolig til at ligne et ferieparadis lidt mere.

1) Find en passende hængekøje

Der findes mange muligheder for at gøre en have eller altan mere hyggelig. Et af vores forslag er at købe en hængekøje. Den kan bruges udendørs, men den kan også finde plads indendørs. Det gør hængekøjen til en rigtig fleksibel mulighed for at slappe af. Derudover minder den også om ferietiden, og passer godt ind i små såvel som store huse. Hængekøjer findes i mange forskellige udførelser. Der er mulighed for at vælge imellem materiale, størrelse og formål. Klik her for at se nogle gode eksempler på hængekøjer.

2) Få fat i nogle planter

Planter har en stor betydning for indeklimaet, og det har også stor betydning for vores humør – planter og blomster gør os nemlig glade. Derfor er det vigtigt at tænke over at købe nogle forskellige planter til indendørs (og udendørs). De ser ikke kun indbydende ud, men højner også luftkvaliteten og gøre det nemmere at koncentrere sig.

3) Pynt din bolig

Der findes ikke noget bedre end at pynte din bolig lidt mere for at føle som om du er på ferie. Hvad med nogle nye pyntepuder eller kunsthåndværk? Mangler der lige en klat farve i din bolig? Der findes mange muligheder for at få feriestemning ind i din bolig. Lad kreativiteten flyde!