Det er vigtigt at pleje sit romantiske forhold. Hvis man ikke bruger tid på og med sin partner, så kan man ikke forvente, at ens forhold forbliver godt. En af de bedste måder at komme tæt på hinanden er en rejse. En rejse tager jer ud af de vante rammer og fjerner hverdagens forpligtelser. Lige pludselig skal I kun fokusere på at nyde hinanden, og det får romantikken til at blomstre. De fysiske rammer for kvalitetstid sammen er vigtige, og hvad kunne være mere glamourøst end et slot?

Slotsophold i Tyskland

Hvis romantikken og æstetikken virkelig skal have et nøk op, så der fantastiske ophold på slotte i Tyskland. Her kan I genfinde hinanden i fantastiske, historiske omgivelser. I kan slentre i parken og nyde en festmiddag i en smuk sal bagefter. Et slotsophold emmer af luksus, overskud, kvalitet og romantik. 

Man behøver ikke fjerne sig særlig langt fra hjemmet før det føles som ferie, derfor er et slotsophold i Tyskland en god mulighed, hvis I bare har en weekend eller en kort ferie.

Lad ikke ferien drukne i planlægning

En fejl som mange par laver, når de skal planlægge deres ferie sammen er, at de lægger for mange planer. På den måde kan ferien hurtigt komme til at føles som hverdag, hvor hvert minut er planlagt og hovedet kun tænker på forpligtigelser.  Tit er det man har brug for bare at slappe af, at have tid til at læse sin bog, at have tid til at kysse og have tid til at tage en lang gåtur uden at skulle nogen steder hen. 

På et slotsophold kan man skabe dette rum. Der bliver sørget for forplejning, så I ikke behøver tænke på supermarkeder, og hvilken restaurant, der nu er bedst. 

Vores nabo

Det er trygt og rart at rejse i Tyskland, det giver ro for dig og din partner. Du kan køre derned, så du behøver ikke stresser over lufthavn og pas. I kan bare sætte jer ind i bilen og tage afsted. Det handler om at gøre rejsen så simpel som mulig, så I har overskud til at være der for hinanden. 

Rejser med vilde oplevelser og tætpakkede programmer kan være fantastiske, men hvis dig og din partner vil romantik og kvalitetstid, så skal tempoet skrues ned. Det er den eneste måde, I kan finde ind til hinanden.