Kender du det med at blive fanget i hverdagens trummerum og at glemme at komme hinanden ved, når det hele går op i praktiske foranstaltninger. Har man børn, kender man måske følelsen af, at der ikke er tid til for alvor at slappe af. Selv hvis man ikke har børn, kan hverdagen hurtigt blive en rutinepræget pligt, som bare er et nødvendigt onde til at nå frem til weekenden.

Brug en weekend på at koble ordentligt af

En god idé kan være at sætte en weekend af til virkelig at få slappet af. Det behøver ikke være tit, men bare en gang i mellem skal man unde sig selv og sin partner en oplevelse, som bare handler om jer. En sådan oplevelse kan være et spaophold, hvor der er et kompetent personale, som forstår, at I er taget derhen, fordi I gerne vil undgå at tænke på praktik. Hvis det lyder fristende at hægte af på et wellnesscenter, bør du undersøge tilbud på wellness ophold, så du og din partner kan komme helt ned i gear.

Kulden er kommet, og det er sundt at blive varmet godt igennem

Sommeren er forbi, og det varme vejr er ikke længere noget, man kan finde i Danmark. I hvert fald ikke udenfor. Til gengæld kan man finde det indenfor i saunaer og varme spabade. Det er sundt for kroppen af blive varmet rigtig godt igennem en gang i mellem. Så når man tager på spaophold, er det ikke kun den mentale sundhed man plejer. Det er også den fysiske og selvfølgelig kombinationen af de to. For som man siger, så giver et sundt sind en sund krop, og i en tid hvor der er meget at tænke på, er det vigtigt, at man giver sig selv lov til at få et pusterum. Bare en gang i mellem.