Bor du i storbyen under Coronakrisen? Måske du skulle tage lidt væk!

Synes du heller ikke, det er nemt at finde måde at underholde dig selv på midt i Coronakrisen? Det kan måske særligt være svært, hvis man bor i storbyen, hvor det faktisk kan være svært at holde afstand lige så snart, man træder ud fra ens hjem.

Menneske/plads-rationen er ikke fordelagtig

Flere bymennesker beretter, at de føler sig halvfanget i deres hjem, fordi det faktisk ikke rigtig kan nydes at gå en tur, når menneske/plads-rationen er så presset, som den nu er i storbyen.

Hvis man fx bor i Aarhus, har man sikkert allerede nu opgivet at gå en tur i Risskov. Naturområdet er så proppet med mennesker, at det er umuligt at holde to meters afstand – såfremt man færdes på de stier, der er lagt i skoven.

Byfolk må lige nu misunde de, der bor på landet. Byen er fed på grund af dens mange muligheder, men når de er lukket ned – hvad kan den så egentlig tilbyde os?

Lej en bil og tag ud i naturen

Der er de, der er så heldige, at deres forældre også bor i storbyen – og med bil, som kan lånes. Det er bare langt fra alle, der er så heldige.

Der er fx mange studerende, der er vant til at komme rundt med offentlig transport, men det er måske ikke lige nu, man har lyst til at hoppe på en bus.

Vi foreslår derfor i stedet for at du, og en eventuel kæreste, finder en billig biludlejning og tager væk fra storbyen. Det behøves ikke at være mere end én dag. Det skal bare være nok til, at du ikke føler dig helt fanget og låst fast i din lille lejlighed.

Hvis I kan komme væk fra storbyen, så kan I tage ud og sove i shelter, finde et sted hvor I kan lave snobrød over bål – eller bare køre ud til en skov, der ikke er proppet med mennesker. Folk har sjældent sat så meget pris på naturen, som de gør lige nu. Det er bare ikke altid nemt i storbyen. Derfor kan man være nødsaget til at tage lidt væk.