Har du planer om at udleje dit sommerhus den kommende sommer? Eller måske har du en lejlighed nede i syden som du endelig har besluttet dig for, skal udlejes? Hvad end det kan være så kan det lyde underligt at begynde at tale om at fremvise en 3D visualisering af interiør.

Du har sikkert allerede sat dig til at spørge om sådan noget ikke er besværligt? Om sådan noget overhovedet er nødvendigt? Hvad skal det gøre godt for? Der kommer mange spørgsmål op når man snakker om 3D visualisering af interiør og det er forståeligt. Forhåbentligt vil du få svar på nogle af disse spørgsmål her.

Hvorfor 3D interiør?

Traditionelt når du udlejer en bolig, så er det godt at vise en plantegning frem. Her kan en potentiel lejer få muligheden for at se hvordan ferieboligen er indrettet i forhold til rum og muligt indhold, samt fordele hvor hvem skal sove under ferien.

Hvad en plantegning ikke kan bringe, plejer at blive kompenseret af en serie billeder. Ligesom plantegningen så har galleriet også fordele og mangler. Fordelene er at lejeren kan få en idé om stemningen og den komfort der er i hhv. pynt og møbler. Her får man også en mulig idé om størrelsesforhold, men forskel i kameravinkel og de famøse filtre kan snyde.

Det er her at en visualisering af dit interiør i et 3D-format kan gavne dem meget. Med et 3D-format får de en bedre idé om hvor trængt det hele er. Særligt er det en fordel for folk med en form for handikap som kræver at der er ekstra albuerum, og dette kan være virkelig svært at se på både billeder og plantegning.

Åbenhed skaber tryghed

En anden fordel du får ved at vise din feriebolig ud i et 3D-format er at du viser en ekstra form for åbenhed. Fra skærmen derhjemme kan kommende lejere give sig selv en rundvisning af de forskellige rum med indretning og det hele. Det gør at de ved hvad de kommer ned til. Der er en tryghed ved at de ved at de vil være tilfredse med boligen og få en god ferieoplevelse, især for dit vedkommende.

Som udlejer kan du være afhængig af de gode anmeldelser på de forskellige hjemmesider. Ved at du har sikret dig at dine lejere ikke sætter højere forventninger end du kan bringe til bord, så ved du også hvordan anmeldelserne vil blive. Ingen skuffet udlejer er ingen dårlig anmeldelse.