Jylland byder på mangfoldigt landskab og en fantastisk natur. De lange kyststrækninger i vest og Skagen i nord er blot nogle af de fantastiske steder, du kan og bør opleve i Jylland. Derudover er der en række store byer som Aarhus, Aalborg osv., der byder på en masse kulturelle oplevelser samt god shopping. Her opsummerer vi kort nogle af de forskellige områder af Jylland, som er vært et besøg.

Nordjylland

Nordjylland byder på vide sandstrande og spændende seværdigheder for hele familien såvel som for par. I den nordre del af Jylland finde du små byer og fiskehavne. Skagen er helt klart også vært et besøg, som ligger i den nordlige del af Jylland. Læs mere om Skagen og hvad du kan opleve i det nordlige Jylland samt på Nordvestkysten og Vestkysten her.

Nordvestkysten

Ved et besøg på nordvestkysten så kan du besøge de populære badebyer Løkken og Blokhus. Et besøg her, er perfekt til dem, der sætter pris på smuk natur og brede kilometervis af sandstrande. Du kan her også kombiner shopping og caféliv med kultur og dovne dage på stranden.

Midtjylland

I region Midtjylland venter spændende oplevelser året rundt. Du finder et pulserende byliv i Aarhus samt smuk natur og kyststrækninger ved Vesterhavet og der er blot en køretur til familiefavoritten Legoland i Billund.

Aarhus

I Aarhus finder du alt hvad du behøver for en vellykket ferie med arkitektur, kunst, lækker mad, caféliv og spændende storbypuls.

Trekantområdet

Byerne Vejle, Kolding og Fredericia udgør tilsammen et område, der ofte kaldes for trekantområdet. Her er der sjove oplevelser for hele familien og attraktioner for dem, der rejser med gode venner – du finder spændende arkitektur og smuk natur i og omkring alle disse byer.

Vestkysten

Vestkysten byder på et særegent landskab, du finder både rå og rig natur. Oplev det storslåede Vadehav i syd og Vesterhavets smukke klitlandskaber, samt Nordvestkystens idylliske kystbyer.

Sønderjylland

I Sønderjylland finder du Danmarks ældste by Ribe, Nationalpark Vadehavet og en række hyggelige små byer indlejret i naturen. Når du vel er på besøg o Sønderjylland, sørg for at prøve en autentisk sønderjysk kaffebar og lad dig friste af i alt 21 kager.