rejse med barn

Mange tænker, at deres muligheder bliver begrænsede, så snart de bliver forældre. Måske gik du og drømte om at rejse verden rundt, men nåede det aldrig før du fik børn?

Bare rolig. Du kan nemlig sagtens rejse jorden rundt sammen med dit barn og opleve en hel masse oveni. Det bliver måske en anden slags ferie end druk til langt ud på natten, men det giver god mulighed for at få en masse gode oplevelser sammen som familie.

Gør din baby klar til rejsen

Når du skal rejse med din baby, er det selvfølgeligt vigtigt, at dit barn har det rigtige udstyr og den rigtige beklædning, uanset hvor i verden i skal. På denne side kan du finde badetøj, solhatte, sandaler, pusletasker, baderinge, overtøj og så meget mere, som egner sig til lige netop den ferie i skal på. Når dit barn har alle de nødvendige ting, er i klar til at tage afsted og nyde rejsen.

Ideer til ferieaktiviteter med en baby:

Gå rundt og oplev:

Med en klapvogn eller bæresele kan du nemt tage din baby med ud og udforske eksempelvis museer, se vandfald, parker, seværdigheder og meget mere. Mulighederne er uendelige.

Leg i poolen:

På mange børnevenlige hoteller, er der pool velegnet til små børn og babyer. Du kan derfor nyde en dejlig afkøling i poolen sammen med dit barn, og samtidig vænne dit barn til vand.

Tag på stranden:

Du kan også sagtens tage dit barn med på stranden for at lege i sandet eller dyppe fødderne i vandet. Bare husk solcreme og noget, som kan skygge for solen.

Temaparker:

Udover Disneyland findes der et hav af temaparker verden rundt, som vil være en sjov aktivitet for dit barn.

Få dit barn passet for en enkelt stund:

Har du selv – eller dig og din partner, lyst til en aktivitet, som ikke helt egner sig til små børn, så er det muligt at finde hoteller, som tilbyder babysitting, legestuer og andre aktiviteter, så du kan nyde din aktivitet velvidende om, at dit barn er i trygge hænder.