Der er mange gode grunde til at vælge, at man gerne vil holde sin ferie i Danmark. Nogle af os går rundt med en idé om, at Danmark er et kedeligt land at holde ferie i. Det er dog helt forkert.

Der findes mange måder at holde en ferie herhjemme på, én af de mest oplagte er at tage på vandreture i Danmark. Er du interesseret i netop det, så er du kommet til det rette sted. Læs med her og bliv klar til din næste vandretur i Danmark.

 

Hvor skal du hen?

Først og fremmest skal du finde ud af, hvor du gerne vil vandre henne. Her kan du med fordel lave noget research og finde ud af, hvor der er godt at vandre.

Når du skal vælge din rute, er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Heriblandt:

  • Hvor lang er ruten?
  • I hvilken type landskab kunne du godt tænke dig at vandre?
  • Hvilke muligheder er der for overnatning? Må du slå telt op? Er der nogle shelters på ruten, som du kan sove i? Er der måske nogle hostels, som du kan booke dig ind på? Og i så fald, så skal du huske at gøre det, så du kan sikre dig en soveplads.
  • Hvad gør du med mad undervejs? Er det en kort tur, så du bare kan tage mad med til hele turen? Kommer du forbi nogle supermarkeder og har du mulighed for at tilberede din mad undervejs?

 

Hvad skal du have med?

Når du har fået afklaret, hvor du skal hen på vandretur, skal du også finde ud af, hvad du skal have med.

Først og fremmest er du jo begrænset af, at du selv skal kunne bære de ting, som du skal have med. Det betyder også, at du ikke kan have alverdens ting med. Du skal vælge det mest nødvendige, så du ikke slæber rundt på unødvendigt mange kilo.

Så er det også en god idé at have en god rygsæk, så du har noget at opbevare dine ting i. En vandrerygsæk skal sidde godt og den skal også kunne spændes på både maven og på brystet.

Hvilke ting der er gode at have med, afhænger af hvor og i hvor lang tid du er afsted. Det er dog altid smart at have sovepose, ekstra tøj, myggespray, vandflaske, solcreme og vabelplastre med.