En sengehimmel er helt perfekt til at skabe en “hule”-følelse for dit barn, der skaber ro, tryghed og hygge uanset om det er ved sengetid eller når der skal leges og læres i løbet af dagen. Børneværelset er et vigtigt rum i dit barns opvækst for der skal være tid og plads til at lege med sit legetøj, men også til en masse hygge og nærvær med forældre, for eksempel til en højtlæsning af dit barns yndlings børnebog. En Filibabba sengehimmel er oplagt til at skabe de perfekte rammer til højtlæsning og hygge mellem din guldklump og dig.

De fine sengehimler er fremstillet i økologisk bomuld i afdæmpede farver, der passer perfekt ind i ethvert hjem. Ved blot at hænge sengehimlen op i en krog i loftet skaber du den perfekte hule for dit barn, hvor der er plads til både at lege og lære i trygge rammer. Alt i alt danner en Filibabba sengehimmel de perfekte rammer for en fin hyggekrog hvor du kan sidde med dit barn og læse en hyggelig børnebog sammen.

Derfor skal du vælge en sengehimmel fra Filibabba

Der er mange fordele ved en sengehimmel fra Filibabba, men en af de mere åbenlyse er den ro der bliver skabt for dit barn under den fine sengehimmel. Det giver dit barn de bedste muligheder for at falde hurtigt til ro, da der bliver skabt en tryghed under sengehimlen hvis den hænges over dit barns seng. Derudover kan du også sagtens hænge den over en fin legemadras eksempelvis for at lave en fin lille hyggekrog, hvor der er plads til at dit barn kan lege og lære i hyggelige og rolige omgivelser.

  • Til den trygge søvn – Vi ved godt hvor svært det kan være, at skabe rolige rammer for dit barn at falde til ro i efter en lang dag, men med en sengehimmel fra Filibabba kan du skabe et rum i sengen, hvor der kun er fokus på at slappe af og lade batterierne op gennem en god, lang og tryg nattesøvn.
  • Hyggekrog til leg og læring – En Filibabba sengehimmel er det perfekte værktøj til, at skabe denne “hule”-følelse, skaber en lille fin hyggekrog, hvor leg og læring er i fokus. I en lille hule kan dit barn nemlig få lov til at fordybe sig i leg og til selv at sidde og kigge i alle de gode børnebøger – eller hvem ved måske den lille guldklump kan lokke dig til at læse højt i den fine hule?
  • Økologisk bomuld – Sengehimlen fra Filibabba er fremstillet i økologisk bomuld i enormt fine farver, så du kan finde den der passer ind i lige netop jeres hjem og personlige stil. Filibabba har fra sin start været et brand der går enormt meget op i de materialer de bruger, for det er vigtigt for Filibabba, at vide at de produkter de sælger til børnefamilier i hele verden modtager produkter der er fremstillet på ordentlig og ikke mindst bæredygtig og økologisk vis.

Perfekt til samvær og hygge

Det er enormt vigtigt for dit barn, at det bliver prioriteret at sidde ned for en stund sammen og læse i en god bog. Det styrker dit barn på en lang række parametre. Blandt andet styrker det dit barns sprog og så udvikler det dit barns kognitive og tankemæssige udvikling, der er enormt vigtige at træne. Derudover er nærværet mellem forældre og børn en vigtig faktor i udviklingen af empati og så er det vigtigt for dit barn at vide – og mærke, at du har tid til at sidde sammen med dit barn og læse i en god bog og få en god samtale ud af det. Brug en af fine sengehimle fra Filibabba til at skabe de bedste rammer for den essentielle højtlæsning som både du og dit barn vil få en enorm glæde af.