Er du interesseret i undervandsjagt? Så er du kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du nemlig blive klogere på, hvad du skal bruge, hvis du ønsker at få det meste ud af din undervandsjagt.

Du vil i den sammenhæng blive præsenteret for en række udstyr, som er essentielle, når du skal på jagt under vandet. I løbet af de seneste par år er det blevet mere og mere udbredt i Danmark at undervandsjage, hvorfor der er kommet mere udstyr på det danske marked.

Du kommer ikke uden om harpuner

Harpuner er selvfølgelig det bærende element, når det kommer til undervandsjagt. Hvis man ikke har en harpun, så kommer man ikke særlig langt med jagten. Derfor er det essentielt, at du har en harpun, når du skal i gang med at jage under vandet.

Der findes en række forskellige typer af harpuner, som passer til forskellige behov og niveauer. Det er vigtigt, at du finder den harpun, der passer til dit niveau, så du kan få det meste ud af jagten. Dette er noget, som du kan blive klogere på, når du læser om den specifikke harpun.

Våddragten

Du kommer heller ikke uden om en våddragt, hvis du ønsker at få det meste ud af din undervandsjagt. I den forbindelse findes der flere forskellige våddragter, hvor alle – i teorien – kan bruges til undervandsjagt.

Det er dog en fordel at vælge en våddragt, der er designet til undervandsjagt. En våddragt, der er designet til undervandsjagt, giver dig en større bevægelsesfrihed, så du nemt og hurtigt kan du bevæge dig rundt i vandet.

Maske, snorkel og finner

Slutteligt skal du have en dykkermaske og snorkel, så du kan se, hvad du laver. Dertil er det også en fordel at have finner, så du hurtigt og lydløst kan komme frem og tilbage i vandet.