Hvem siger, at man altid skal tage ud i den store verden, hvis man ønsker en dejlig rejse. Danmark gemmer på mange skønne destinationer, som kan få pulsen ned, alt imens man nyder smuk natur og dejlig dansk kultur.

De fleste er næppe begyndt at se frem mod sommeren med tanke på at tilbringe den omkring en by som Hjørring, men måske burde de overveje en ekstra gang, for der er nemlig gode ting at give sig til. Særligt hvis der er tale om en miniferie er byen et oplagt bud på en skøn destination.

Der tilbydes desuden mange rejser med bus i Hjørring, hvilket gør det dejligt nemt at komme rundt.

Besøg bymiljøet Hjørring

Det kan være en sand fornøjelse at gå en tur i gågaden i Hjørring. Byen rummer så mange spændende bygninger og små spredte kunstværker, at man bliver positivt overrasket. Desuden er deres gågade fyldt med spændende og hyggelige butikker, som giver fine shoppingmuligheder. Der er generelt god mulighed for at gøre nogle gode kup, og så er der også rig mulighed for at nyde lidt godt at spise på en af byens mange gode cafeer, restauranter eller kaffesteder.

Byen er fuld af liv og charme, hvilket gør det til en super hyggelig gågade at besøge.

Kør til Funpark

Omkring Hjørring finder man også Funpark. Parken er hyggelig og man kan lære meget der. Stedet er især oplagt til børnefamilier eller bedsteforældre på tur med deres børnebørn. Stedet er på mange måder en kombination af et aktivitets- og legeområde midt inde i en lille zoo. Der er rig mulighed for klassiske børnelege, som at grave guld kører i cykelbiler, eller måske bare komme helt tæt på dyrene og klappe dem. Stedet kan bestemt anbefales til folk der søger en tur med familiehygge i højsædet.

Nørlev strand

Ved Nørlev strand finder man et skønt naturområde med masser af naturstier og det fantastiske Vesterhav.

Stedet er helt blottet for butikker, og det er kun den dejlige frie natur som bugter sig langs med vandet. Her er der tid til at finde indre ro, hvis man er afsted alene, men for småbørnsfamilier, par eller andre på tur er der ligeledes mulighed for at gå tur eller bade uforstyrret og nyde det fri.