Vil du gerne planlægge en lidt anderledes ferie, hvor du får en fed og unik oplevelse? Så er det f.eks. værd at overveje at tage på et roadtrip rundt i Danmark på en Puch maxi.

Der er noget særligt og nostalgisk over at køre rundt på en Puch maxi i forhold til i en bil.

Men hvordan kommer du i gang med at planlægge et roadtrip?

Lej en Puch maxi sammen med dine venner eller familie

Det er ikke sikkert, at du selv ligger inde med en Puch maxi. Men derfor er der heldigvis mulighed for at leje en. Puch maxi leje er en helt unik oplevelse.

Hvis du planlægger et roadtrip sammen med enten dine venner eller din familie, så er det bare at finde et par Puch maxier, som står klar til udlejning. Det gode ved at leje en Puch maxi er, at du betaler for lige præcis den tid, som du bruger den i. Du får en fed oplevelse, men uden du selv behøver at stå for forsikringer, reparationer el.lign.

Pak en let taske med alt nødvendigt

Når du tager rundt på tur på en Puch maxi, så er der ikke en hel masse opbevaringsplads. Derfor handler det om at pakke så let som muligt. Du er nødt til at finde ud af, hvad der er mest nødvendigt i stedet for at køre rundt med alt muligt, som du egentlig ikke har brug for.

Planlæg en rute hjemmefra

Det fede ved roadtrip er, at du har alle muligheder for at køre lige netop derhen, hvor du har lyst til. Men derfor er det alligevel en god idé at planlægge en cirka-rute hjemmefra, så du har en plan at følge, hvis du bliver i tvivl om noget. Det betyder dog ikke, at din rute ikke kan ændre sig i løbet af dit roadtrip.