At rejse er at leve skrev H.C Andersen engang. Dette mantra er der mange danskere, der i den grad har taget til sig i løbet af de sidste årtier. At rejse og tage på ferie er noget, mange danske familier hvert år prioriterer store dele af deres budget på. Nogle vælger at tage et par uger til sydfrankrig på campingplads i sommerferien. Nogle vælger at tage til de kanariske øer for at få en velfortjent pause i efterårsferien. Andre tager hvert år en obligatorisk skiferie i de franske, østrigske eller italienske alper. Når det kommer til ferier, er der altså noget for enhver smag, og det er ikke kun én slags familie eller et slags menneske, der elsker at komme ud over de danske grænser engang imellem. Man kan nærmest snakke om, at ferien er blevet en universel ting, vi alle sætter pris på i samfundet. En genial måde at rejse på, som danskerne også udnytter i stor stil, er bilferien. Her kan du få lov at nyde den gradvise tur gennem lande og deres landskaber og gøre stop som det passer dig. Har du ikke prøvet bilferie endnu, kan det altså varmt anbefales. Pak bilen, hop ind, og se at komme afsted! Er du imidlertid lidt i tvivl om, hvor din fantastiske bilferie skal gå hen? Så læs med her, hvor du får nogle tips til en række fantastiske destinationer til bilferien, du bare må opleve. God læselyst!

Drag ud i naturen

Ferier går ofte til storbyer og andre attraktioner, der er overløbet med turister. Derfor kunne du overveje at tage bilferien til et Ophold i naturen. Dette kan gøres på et væld af måder. Du kan tage bilen ud til en skov her i Danmark og overnatte i et shelter. Du kan også overveje at søge mod skovrige Sverige. Tanken med denne feriedestination er blot at komme lidt ned i gear og komme tættere på naturen og vores allesammens moder jord.

Tag til Alperne

Om i stævner ud på bilferien i løbet af sommer eller vinter, så giver alperne altid mening at søge mod. Mod tysklands sydlige grænse støder du første gang på bjergkæden, der byder på utallige vandreruter, skiløjper og charmerende små byer. Ganske enkelt et smukt syn og mange fede destinationer at dykke ned i.

Berlin

I løbet af en dagstur kan en bilferie bringe dig til Tysklands pulserende hovedstad Berlin. Er du til storbyer med fart over feltet og charme, så bør du bestemt lade turen slå et smut forbi Berlin. Her sker der altid noget spændende. Om du er til kunst, musik, arkitektur eller natteliv, så skal berlin nok opfylde dine ønsker.