Når det kommer til containerleje til erhverv (også kendt som en ISO-container eller CONEX-kasse), foretrækker de fleste virksomheder at leje i stedet for at købe. Det er mere overkommeligt og praktisk. Desuden er det ikke alle, der ønsker at eje en enorm stålkasse! Men inden du begynder at shoppe for leje i dit område, skal du læse disse nyttige tip. Du ønsker ikke at begå en lejefejl, som du vil fortryde, men derimod at blive produktiv som selvstændig..

Find ud af, om du har brug for en tilladelse

Tilladelseskrav varierer afhængigt af din by-, amt- og kvarterkode (hvis relevant). I de fleste tilfælde, hvis containeren ikke vil være en permanent struktur på din ejendom, bliver du sandsynligvis nødt til at få en midlertidig brugstilladelse. Men i nogle tilfælde er en muligvis ikke tilladelse. Den generelle tommelfingerregel er denne: Hvis din ejendom er i nærheden af ​​et boligområde, vil tilladelseskravene normalt være strengere. Ikke alle kan stirre på en stålbeholder fra deres køkkenvindue. Men hvis din ejendom får lav trafik eller er beliggende i et landdistrikt, vil de juridiske krav normalt være mere fleksible.

Find ud af leveringsgebyret

Et område, hvor skjulte gebyrer hurtigt kan tilføjes, er omkostningerne ved levering. Leveringsgebyret bestemmes normalt af kilometertal mellem containeren og din ejendom. Jo større kilometertal, jo mere vil du betale. Mange leverandører opkræver et fast gebyr for noget inden for en 60-mile radius fra deres placering og øger derefter deres sats pr. Mile for noget uden for denne radius. Sørg for at få tilbud på levering før du underskriver en kontrakt med en sælger / leverandør. Leveringsomkostningerne kan gøre en enorm forskel i din samlede pris. Lær mere om levering af opbevaringscontainere. Nogle leverandører tilbyder bedre priser, hvis du tilmelder dig en langvarig kontrakt. Andre leverandører tilbyder en leje til køb til langtidsleje..