Hvis du er i gang med at planlægge dit næste ophold for dig selv, dig og din kæreste/ ægtefælle/ samlever, familien og så videre, så se med her. Du kan nemlig spare mange penge på holdet, ved at finde et godt deal ophold, som passer til dine ønsker.

Det løber ofte op, når du skal ud at rejse

Det er nemt at finde gode priser på hotel- og kroophold i Danmark og udlandet. Ved hjælp af en simpel søgning på internettet, kan du finde det rette ophold for dig. Det du bør overveje, inden du tager afsted, er hvor mange penge nu nemt kan komme til at bruge udover selve opholdet. Det kan være, at i planlægger at tage på restaurant i løbet af opholdet, I har et bestemt musikarrangement, I gerne vil deltage i, eller at I planlægger en julefrokost.

Hvis det er jeres mål for turen, så kan det klart anbefales, at I køber et deal ophold. Der er nemlig mange penge at spare, ved at købe det samlet i en deal, i stedet for at købe overnatning særskilt, for så bagefter at betale løbende på opholdet.

Forskellige ophold til din smag

På travel deal kan du finde mange forskellige ophold med forskellige tillægs oplevelser, så du med garanti finder noget, som passer til din smag. Det er f.eks. muligt, at finde lækre kroophold, hvor maden er regnet med i prisen. Du kan spare helt op til 80 %. Der findes forskellige deals, og her kommer lige et par eksempler til inspiration.

Der er en deal, hvor i kan komme på juleophold for 2 personer med musik hele aftenen. Værdien er op til 2805 kr, men du skal faktisk bare betale 799 kr. Der er også forskellige spa og wellness ophold, hvor du sparer op til 55%. Det er kun fantasien, der sætter grænser på Travel Deals hjemmeside, hvor du finder ophold både i Danmark og i udlandet.

Opholdene er inddelt i forskellige kategorier såsom single ophold, spa & wellness ophold, lækker mad, oplev Jylland, Fyn er fin, Spændende Sjælland og ophold under 800 kr. Så tag lige og kig på hjemmesiden, inden du bestiller et ophold, som kommer til at koste dig dyrt.

Sådan gør du

Find det ophold på hjemmesiden, som skal være din næste rejse. Tilføj det eller de ophold, som du gerne vil købe til indkøbskurven. Du har evigheds fortrydelsesret på købet.