Co Couture er et dansk tøjbrand, som blev stiftet i 2015. De stræber efter at tilbyde deres kunder et moderne og opdateret look, ved brug af et mix af rå detaljer og gode kvalitetsmaterialer – til alle piger, der vil følge moden uden at gå på kompromis med deres unikke stil.

Kærligheden til Paris

Du kan godt se det franske islæt i Co Coutures designs. De tror på, at de fleste piger har en kærlighed til Paris. Derfor er deres tøj et mix af det edgy og det feminine kombineret med skønne kvalitetsmaterialer – til den pige, der gerne vil følge moden men alligevel se unik ud. Ved at blande det rå med feminine og delikate materialer, får man den perfekte silhuet med Co Couture.

Co Coutures navn afspejler også deres passion for mode

Du kan nok se på deres navn, at de har franske rødder. Dette afspejler sig også i deres tøjdesign – hvor nordisk enkelthed møder fransk sensuel chic. Resultatet er den perfekte silhuet, med et strejf af attitude. Helt perfekt til dig, der gerne vil udtrykke din helt personlige stil.

Co Couture – for piger der tør være sig selv

Når du går i Co Couture, har du mulighed for at udtrykke din feminine side på en tiltrækkende og unik måde. Så hvis du er pigen, der tør være sig selv og stadig følge med i moden, så er Co Couture det helt rigtige valg for dig. De tilbyder nemlig lækkert tøj, som både er moderne og unikt. Co Couture – for piger der tør være sig selv.

Hvis du går med Co Couture, kan du glæde dig over den frihed til at udtrykke din styrke og kvindelighed igennem moderigtigt tøj, som har fængende detaljer og er lavet af højkvalitetsmaterialer. Co Couture tilbyder dig en ubesværet elegance til en meget fornuftig pris.