Der er lang tradition for, at campister har smart grej, der er velegnet til rejsebrug. Det er ofte designet, så det kan pakkes ned og foldes sammen, så det ikke fylder ret meget. Det er typisk let, fordi vægt er vigtig, når man rejser. Og så er det bygget, så man kan surre det fast eller på anden vis sørge for, at det kan klare vind og vejr.

Det betyder, at uanset om du er teltligger, om du har teltvogn eller en campingvogn, så kan du finde mange praktiske ting hos en camping forhandler.

Dem der har campingvogn

Der er rigtig mange typer af tilbehør til campingvogne. Ting som kan gøre det hyggeligt udenfor vognen. De fleste køber et fortelt, og hertil kan man få et blødt tæppe, der tager det værste af kulden fra jorden og holder lidt på varmen. Det er også praktisk med en el-varmer, hvis nogle af sommeraftenerne viser sig at være kølige.

Det kan også være et læsejl, så kan man sidde under åben himmel, uden at blæsten generer. De erfarne campister ved, at der følger en del vind med i det danske sommervejr.

Basale ting er vigtige til teltliggere

Dem der bor i telt på ferien ved, at fundamentet er et godt og praktisk indrettet telt. Der skal kunne åbnes op og lukkes af, og der skal kunne åbnes for lugt og varme, men være et insekt-net der sørger for, der ikke er for meget, der kribler, når du sover. Der er også krav til, at det kan holde vandet ude. Det må også gerne kunne rejses enkelt, så man kan håndtere det – også når det blæser lidt. Her er det godt at søge råd i specialvarehandlen.

I telt er praktiske ting omkring maden centralt. Der skal være mulighed for opbevaring og for at tilberede maden. Det kan også være praktisk med sammenklappelige borde og stole.