Kender du det, når du længe har ønsket at komme ud at rejse, men økonomien spænder ben? Enten til en bestemt destination, som du længe har drømt om at besøge eller bare en hvilken som helst destination, da du har brug for et godt og grundigt afbræk fra hverdagen. Eller måske kender du det, når du har selve rejsen i hus, men føler, at du er nødt til at skære oplevelser fra på turen, så økonomien ikke brænder helt sammen? De fleste kender nok til en af ovenstående i en eller anden grad eller måske endda begge. Her kommer et par tips til, hvordan du kan spare penge på din rejse.

Spar penge på din rejse

Der er flere måder, hvorpå du kan spare penge på din rejse både på fly og hotel, men også på oplevelser og aktiviteter på selve turen. Mange er måske ikke klar over det, men der findes hjemmesider, som samler alle de bedste rabatter, rabatkoder og tilbud, så det er nemmere for dig at finde frem til –  Spar penge ved rabatkoder. Her samarbejder de med mange forskellige rejsebureauer, så du kan få rabat på din rejse. En anden måde at spare penge på din rejse, er ved at bestille et såkaldt PlusKort. Med et pluskort får du altid 5 % rabat på rejsen, hvis du bestiller den mindst 30 dage før afrejse. Hvis der er under 30 dage til afrejse, får du 3 % rabat på rejsen –  læs mere her. Med et PlusKort kan du altså altid spare penge på din rejse. 

Book din rejse i sidste øjeblik 

Det kan lyde uoverskueligt at skulle booke sin rejse i sidste øjeblik, men der er flere fordele i det blandt andet gode penge at spare. Jo mere forberedt du er, jo nemmere vil det være for dig, og jo bedre vil det gå. Du skal altid sørge for at have din research i orden. Gå ikke altid til dit foretrukne flyselskab, men hold dig opdateret på hvilke sider, der kan give dig gode rabatter eller priser. Et andet vigtigt tip er, at du er fleksibel. Få overblik over din tid, herunder hvor mange og hvilke dage det vil passe dig at flyve. Det kan også nogle gange spare dig penge at flyve fra en lufthavn, der ligger længere væk fra byen. Jo mere fleksibel du er på alle punkter, jo bedre. Sidst men ikke mindst, husk altid at bruge dit PlusKort, hvis du har et, så du derigennem kan spare penge på din rejse.