Der er mange af os, der elsker at rejse, og derfor kan vi ikke få nok af de skønne oplevelser, som byerne rundt omkring uden for Danmarks grænser byder på. Og netop de mange nye indtryk, som det er muligt at finde i verdens storbyer, er noget, der kan give masser af inspiration til for eksempel, hvordan vi kunne gøre det bedre herhjemme.

Tag ved lære i udlandet

Når det kommer til turisme, er der nemlig flere af de danske storbyer, der ville kunne gøre en ekstra indsats. Det er blandt andet noget, der gør sig gældende, når det kommer til den service, der mange steder ikke er at finde, når der kommer nye til, som der skal finde rundt og i det hele taget guides mod de skønne steder, sjove attraktioner og de steder, som de ikke må gå glip af.

Den gode service i bybilledet

Det er nemlig noget, der er muligt at finde i udlandet. Her er der ofte store bannere, større reklamer og smarte skærme, der kan guide en i den rigtige retning. Det kan også være i form af nudging, som der gøres stort brug af de udenlandske storbyer og i det hele taget andre nye, kreative og ikke mindst innovative tiltag.

Vi er gode til det i centrene

Det er noget, vi kan lære noget af. Hvis vi tager et kig i de mange danske storcentre, kan vi for eksempel finde de gængse infoskærme. Det er dem der via få klik kan lede en mod et toilet, en god restaurant eller den rette butik. Og når de ikke er i brug, kan de vise reklamer og gode tilbud, der kan opfordre til at tage hen til et bestemt sted.

Det handler om vejledning

Det er det man kalder for god service, og det er lige præcis det, som der kan mangle ude i det brogede bybilledet. Det kan nemlig være svært at finde et offentligt toilet, en lækker restaurant, et godt tilbud eller måske den butik, som man har læst om i turistbogen.

Opstilles på hubspots

Og netop derfor kan det være en fordel med sådanne infoskærme ude i bybilledet for eksempel i nærheden af de større gågader, hvor der er mange turister, der vil sørge hen en enkelt eller to gange for at opleve den pulserende stemning og de mange spændende oplevelser, der også her kan nydes.

Find skærmene hos PSC

Hvis det er noget, som du synes, der lyder spændende, så bør du tage et kig online inden for hos PSC. Her finder du nemlig lige præcis det materiale, som du skal bruge for at komme i gang med sådanne skærme, der skal kunne holde til hverdagens slid og brug, og som samtidig ikke skal tage skade af det ofte hårde danske vejr.

Den gode kvalitet

Hos PSC finder du den aboslut bedste kvalitet, den gode vejledning og dermed også den service, der skal bruges, når du vil ende ud med et godt produkt.