Hvis du skal ud at campere i områder, hvor der ikke nødvendigvis lige er et toilet tilgængeligt, kan det i mange tilfælde være rigtig rart selv at have et transportabelt camping toilet med. Det er ikke alle, der synes, det er behageligt at gå på toilet i skoven, og det er heller ikke alle steder, det er den optimale løsning, så derfor er et campingtoilet en rigtig god idé.

Der findes forskellige udgaver, og nogle er mere luksuriøse end andre. Det er ikke altid kun på i campingsammenhænge, at toilettet bliver en praktisk løsning. Det kan også være, du har en kolonihave, hvor der ikke er adgang til toilet. Nogle af de transportable toiletter har en løsning, hvor man sidder på et komfortabelt bræt. Efterfølgende er der nem mulighed for at tømme indholdet, så man har helt styr på, hvor man har det hele.

Toiletter med skyllefunktion

Selvom de færreste måske tænker, at det kan lade sig gøre, kan man sagtens få campingtoiletter med skyllefunktioner, der minder meget om de toiletter, man kender fra hjemmet. Det er vigtigt at benytte de forskellige toiletvæsker, der er beregnet til det enkelte toilet. Det er med at holde hygiejnen i top, så der ikke opstår en bakteriebombe omkring toilettet, hvilket man ellers godt kan risikere. Med de rette væsker kan man sagtens benytte toilettet, akkurat som man ville gøre hjemme.

Det er ikke alle, der synes, det er rart at have et sådant toilet stående fremme, og derfor forhandles der da også flere forskellige dækkener, man kan lægge over toilettet, så det ikke altid står til frit udsyn. Det gør, at man sagtens kan have stående, selvom der kommer folk forbi, uden det bliver skæmmende. Du kan desuden også få transporttasker, så du let kan flytte på det, uden det bliver uhandy og træls at bære rundt på.