Med en simpel Google-søgning kan du nemt finde en rejse til den destination, du gerne vil besøge på din ferie. Sværere er det at finde det store, forkromede overblik over prisforskelle mellem rejser til samme land, by eller hoteller af samme renommé. Hvordan får du rejser ikke blot Europa, men verden rundt stillet til din rådighed, så du nemt kan vælge og vrage efter pris og andre parametre?

Se oversigter over rejsetilbud på Travelmarkets app

Fx kunne du bruge Travelmarkets app, der giver dig indsigt i tidens tilbud på markedet for charter- og afbudsrejser. Her kan du sammenligne priser på rejser og flybilletter via en simpel oversigt, som du tilgår via din smartphone eller tablet. Altså behøver du ikke længere sidde foran en bærbar eller din stationære og have flere faner fremme i din browser – appen samler nemlig alt det hele for dig.

Nu er det nemt at finde de seneste tilbud på afbudsrejser

Over sådan en app-løsning inden for rejseoversigter er det også muligt at finde de seneste tilbud på afbudsrejser, der som bekendt skal sælges hurtigt. Når du står og venter midt i dagligdagen, så kan du ganske simpelt finde appen frem og tjekke, om ikke der var en spændende afbudsrejse, du lige skulle købe for at forkæle dig selv med en impulsiv tur til et sydeuropæisk hotel ud til Middelhavet.

Find din drømmerejse uden stort ståhej

At blive bekendt med dine muligheder inden for rejser, og hvor du finder den billigste rejse til en destination, der behager dig, er den store styrke ved en app som Travelmarkets. Hvis du ikke orker at sætte dig ned ved tastaturet for at søge efter den næste, store rejse til udlandet, så kan du nøjes med at søge efter rejser med én hånd klamret om smartphonen. Nemmere bliver det næsten ikke.