Ser du frem til en velfortjent ferie? Der er ikke noget mere afslappende end en ferie, hvor du får mulighed for at koble af og færdes i helt andre omgivelser – og dog. Hvis du føler, at du skal nå en hel masse, inden ferien starter, så vil stressen tage over og ødelægge ferieroen. I denne guide kan du læse meget mere om, hvordan du bliver parat til at drage afsted på ferie.

Lav en huskeliste

Har du mistet overblikket, og er der alt for mange ting, du gerne vil nå inden feriens start, så er det oplagt at lave en huskeliste, så du ikke glemmer noget. Der er nemlig ikke noget værre end at stå op på første feriedag og indse, at kontaktlinserne ligger hjemme på badeværelset – eller at tandbørsten ikke er pakket.

Derudover kan du med fordel lave 2 to-do lister. En med ting, der bare skal nås inden ferien, og en med de ting, der sagtens kan vente til, du kommer hjem igen. Det er den bedste måde at garantere en ferie uden stress.

Kan din mobil bruges i udlandet?

Inden du drager afsted på ferie, så er det en god idé at tjekke, hvad dit mobilabonnement indeholder. Langt de fleste abonnementer tillader at mobilen bruges i udlandet, dog primært i EU. Du kan ende med en dyr regning, hvis du ikke har tjekket op på udlandstelefoni på forhånd.

Tag på ferie – og nyd den!

Tager du på ferie for at slappe af og få ladet energidepoterne op, så nytter det ikke noget, at du tager to-do-listen med på ferien. Lad i stedet arbejde og diverse gøremål blive derhjemme. Langt de fleste opgaver kan sagtens vente med at blive klaret, til du er tilbage fra ferie – og det vil gøre det meget lettere for dig at slappe af og bare nyde ferien.