Indeholder sponsoreret indhold

Elsker du at rejse, og har du været ude i den store verden op til flere gange? Hvis dette er tilfældet, kan det være, at du går med en drøm om at indrette dit hjem ud fra nogle af de oplevelser, du har haft rundt omkring i Europa, Sydamerika- og Mellemamerika, Asien eller et helt femte sted.

Plakater der vækker minder

En af de ting du kan gøre, hvis du ønsker at indrette dit hjem ud fra dine rejseoplevelser, er at pryde væggene med plakater. Der er mange forskellige måder at gøre dette på, og du kan blandt andet vælge at kigge på hjemmesider såsom Minida.dk, der arbejder med salg af plakater. 

Hos Minida kan du finde mange plakater fra overalt i verden. Her vil du kunne finde noget til enhver smag. Minida tilbyder både plakater af dyr, verdenskort, flotte geografiske områder og meget andet. Dermed vil du nemt kunne finde en plakat, som symboliserer lige netop det sted eller den oplevelse, du ønsker at portrættere. 

Ønsker du at få hængt dine egne billeder op fremfor at købe ved forhandlere såsom Minida, er dette også en mulighed. Mange rejsende har taget tusindvis af flotte billeder på deres eget kamera, som kun venter på at blive lavet om til en flot plakat. Flere og flere butikker i Danmark tilbyder for at lave sin egen plakat.

Få altid en souvenir med hjem i kufferten

Når du er i udlandet, kan du også vælge at tage noget med hjem fra det land, du har været i. Mange rejsende tager eksempelvis på et lokalt marked, hvor det er muligt at finde flotte udsmykninger til hjemmet til billige penge.

Dette kan være alt lige fra små figurer til lysestager eller potteplanter. Det handler om at finde de små og specielle souvenirs frem for at købe et simpelt postkort eller en farverig køleskabsmagnet i den lokale turist shop.

Udenlandske krydderier i skabet

Når du rejser i udlandet, bliver du ofte præsenteret for madretter, du ikke har smagt før. Måske falder nogle af disse retter i din smag, og det kan være, at du får lyst til selv at kunne lave dem, når du kommer hjem til Danmark.

Hemmeligheden bag mange retter, er de mange forskellige krydderier, der tilsættes. Er du eksempelvis i Asien, vil du kunne købe en masse lækre og specielle “spicy”-krydderier, der kan være med til at give retten et ekstra pift.

Tag derfor lidt krydderier med hjem fra hver gang du er ude at rejse. Pludselig vil du kunne lave mad fra alle verdenshjørner.