Fodbold står mange danskeres hjerter kær, og der er få ting, der er større, end at opleve en fodboldkamp live i et stadion. Derfor er det også blevet populært at rejse ud for at opleve forskellige fodboldbegivenheder rundt om i verden. Det kan være en fantastisk mulighed for at opleve den berusende stadionstemning samtidig med, at man kan se nogle af verdens største hold kæmpe om fodbolden.

 

Her er der 5 forskellige kampe i 5 forskellige ligaer, du absolut ikke må gå glip af i 2022. Det gælder alt fra kampe mellem tophold i Premier League til de store legendariske kampe i La Liga.

 

Start året ud med en Premier League kamp

 

Skyd året ordentligt i gang og oplev en af de helt store kampe mellem populære Manchester City og Chelsea i januar 2022. Her går nogle af verdens bedste engelske fodboldhold i kødet på hinanden i Manchester.

 

Premier League er måske verdens bedste fodboldliga, og med en fodboldrejse til Manchester får man alt, man kan ønske sig af en fodboldkamp. En rejse til England er selvfølgelig synonym med fantastisk stemning, eksplosiv atmosfære og pubs, der venter efter kampen.

 

Nyd solen på den spanske tribune med La Liga

 

Ønsker man en kombineret ferie, hvor man både får sol og fodbold, så er det oplagt at rejse til Spanien. Kampe i den spanske topdivision, La Lige, er kendte for at være underholdende. Her er man næsten garanteret fantastiske mål, når man ser verdensberømte hold som FC Barcelona og Real Madrid drible og score mål under den spanske sol.

 

I marts 2022 kan man netop opleve Real Madrid og FC Barcelona, når de går i totterne på hinanden i Madrid. Gå ikke glip af en fantastisk oplevelse i skønne omgivelser og vær klar på en fest.

 

Besøg vores naboer syd for grænsen til Bundesliga kampe

 

Skal rejsen gå til et land, der trækker flere og flere fodboldentusiaster fra andre lande, og som samtidig kan byde på målrige kampe med god stemning, så er Tyskland et oplagt mål. Den korte afstand til Tyskland betyder, at man både kan tage en længere ferie, hvor en Bundesliga kamp er højdepunktet, eller tage en forlænget weekend, der udelukkende fokuserer på fodbold.

 

Man kan fx smutte til München i april 2022, hvor FC Bayern München og Borussia Dortmund spiller mod hinanden.

 

Oplev romersk kampgejst i Italiens Serie A

 

Vil man opleve den euforiserende og gribende stemning, som findes i et fodboldstadion, så skal man tage til Italien. Her spiller tophold fra Serie A mod hinanden, mens fans jubler og fester under Italiens sol.

 

Tag fx til Rom i maj, og oplev as Roma mod Venezia FC for en fantastisk fodboldferie. Her får man nemlig både mulighed for en fantastisk fodboldkamp og store kulturelle oplevelser i Italiens hovedstad.

 

Årest største begivenhed: VM i Qatar

 

Når det kommer til fodbold, er der ikke noget, som slår fodbold, og vi danskere er så heldige, at det danske landshold har kvalificeret sig til slutrunden. Det danske landshold vil spille sine gruppekampe mellem d. 21. november og d. 2. december.

 

Det er endnu ikke bestemt, hvem Danmark skal spille mod og hvor kampene skal spilles, men det er helt klart en begivenhed, som fodboldfans ikke må gå glip af. Det er absolut årets største fodboldbegivenhed.