digital

Har du et ønske om større frihed til selv at kunne planlægge dit liv? Og kunne du godt tænke dig selv at bestemme, hvor du skulle arbejde? Måske kunne det være oplagt for dig at prøve livet som digital nomade af. Som digital nomade kan du i princippet gøre, hvad du vil. Det afhænger selvfølgelig også af din egen disciplin til at få lavet dine ting. Livet som digital nomade er nemlig fyldt med rigtig meget frihed til selv at vælge.

Vil du gerne inspireres af andre, så tag en tur med Workaway et sted hen i verden. Her kan du opbygge et netværk af andre ledere eller selvstændige. I kan måske tale om nogle ting, som giver dig inspiration til et liv som eksempelvis digital nomade. Læs med nedenfor, eller se mere på Workaways hjemmeside.

Lev dit drømmeliv

Hvis man skal være digital nomade, skal det først og fremmest handle om drømme. Hvis man altid har drømt om at leve et liv med stor frihed og ingen tvang, kan det være det rigtige. Man skal derimod ikke vælge at blive digital nomade, hvis man egentlig trives rigtig godt med en struktureret og triviel hverdag. Det er der bestemt ikke noget galt med.

Som digital nomade får man altså mulighed for at leve sit drømmeliv. Det kræver naturligvis, at man stadig kan bygge en forretning op. Er det ikke tilfældet, vil det i bund og grund bare blive en form for orlov. Formår man derimod at skrabe penge sammen, så er det en helt anden sag. Som digital nomade er man i princippet sin egen chef.

Alternativt kan man arbejde som freelancer, hvor man måske er tilknyttet et sted. Det er selvfølgelig også en stor frihed.

Tjen de penge, du har brug for

Hvis man er digital nomade, kan man se det fra to sider. Enten gør man det for at tjene en masse penge og også spare op. Man kan dog også leve som digital nomade, hvor man blot tjener de penge, man har brug for. Det vil sige, at man bare tjener til at leve, hvor man nu engang er.

Derfor kan livet som digital nomade sommetider også ses som en slags afbræk fra den normale hverdag. Kan man bare få tingene til at løbe rundt, imens man ser verden, har man allerede vundet. Som digital nomade er man nemlig selv herre over tingene. Det gælder både, hvis man bor hjemme i Danmark eller ude i den store verden.