Går du og kigger på din næste ferie til Nordjylland? Du kan finde ferie i Nordjylland i alle årstiderne, både indenfor og udenfor sæsonen. I følgende guide kan du få forskellige råd til, hvilken slags ferie du kan tage på i Nordjylland.

Overnatning

Du kan finde mange muligheder for overnatning Nordjylland. Der findes for eksempel mange forskellige hoteller, som du både kan finde inde i byerne, men også ud til enten den østlige eller vestlige kyst. Det er vigtigt, når du kigger efter overnatning at se efter, om overnatningsstedet har ledige værelser på de datoer, du ønsker at rejse. Eller hvis det er camping, at campingpladsen har en ledig plads. Derudover er det også vigtigt at se efter hvilken pris, der passer til dig og dit budget, da priserne kan variere alt efter hvor i Nordjylland det er, såsom om overnatningsstedet er midt inde i byen eller lidt udenfor.

Hvad kan du lave i Nordjylland?

Nordjylland byder på flere forskellige seværdigheder, som du kan besøge eller se på din ferie. Mange tager for eksempel en tur til Skagen for at besøge Grenen og eventuelt stå med fødderne i to have, Kattegat og Skagerrak, på samme tid. Du kan også besøge byen Blokhus eller Løkken, som begge er to meget populære turistbyer, der ligger ud til Vesterhavet.

Hvis I har børn med, kan man eksempelvis også tage en tur i Nordjyllands forlystelsespark Fårupsommerland eller tage en tur til Hirtshals, hvor Nordsøen Ocenariumet ligger, hvor I kan få mange timer til at gå. Du kan også besøge nogle af østkystens byer såsom Frederikshavn og Sæby, hvor du eksempelvis kan shoppe, besøge museer eller se den relativt nye havn, der er blevet bygget i Sæby. Hvis ud søger syd på i Nordjylland finder nordens Paris Aalborg, hvor du for eksempel kan besøge Aalborg tårnet og Aalborg Zoo.