Livet er en rejse. Helt sort på hvidt er det rejsen fra at blive født til, at man igen skal forlade denne jord. Det er dog ikke denne rejse, som der menes, når man siger, at livet er en rejse. Denne rejse, er rejsen, hvor man selv bestemmer mellemlandinger og destination. Og måske finder man ud af, at der egentligt er meget dejligt der, hvor man er mellemlandet, og måske ender man med at tage sig et kig omkring, og så ender det måske med at blive den endelige destination. Livets rejse er smuk, den er uforudsigelig og så er ’flyrejsen’ ikke uden turbulens.

Turbulens i livet kunne meget vel være i form af hverdagen. Hverdagen er en diamant, men det er en usleben en af slagsen. Den har sine flotte sider, hvor den gang på gang minder os om, hvorfor det nu er, at vi gør det hele- hvad den såkaldte mening med det hele er.

Men den kan også vise sig fra sin værste side, og få det værste, nogle gange mest menneskelige, op i andre og ikke mindst dig selv. Her bliver det ikke særligt sjovt for nogen parter.

Lad dine møbler være en afspejling af både hverdagen og ferien

Når møbler skal være til at leve i og ikke mindst med, så skal det måske være lige netop blandingen mellem det sure og søde. Flot, men funktionelt, solidt, men praktisk og stationær, men mobil. Der er kun ét sted, hvor du er sikret dette, og det er ved møbelkompagniet.

Og her er der også en ekstra bonus, som du vil synes om- det er nemlig enormt venlige priser, der giver overskud i økonomien og måske lidt mere luft til en ferie eller to for jer, for børnene eller for hele familien- kun fantasien sætter grænsen.