Efter corona pandemiens restriktioner er blevet udfaset over det meste af verden, og man ikke længere behøver at skulle vise coronapas, bæremundbind og holde flere meters afstand, længes de fleste danskere efter at tage på ferie nede i syden. Men mange danskere er begyndt at hive væggelus med hjem fra ferien, fordi de rejsende tager dem uvidende med hjem fra hoteller. Væggelus er en tæge, der lever af blod, og som kan blive op til en centimeter lange. Disse kan være rigtigt svære at komme af med igen, da de er så små, og nærmest kun er aktive om natten.

 

Hvis skaden er sket

Hvis du har fået væggelus derhjemme efter ferien, skal du kontakte professionelle skadedyrsbekæmpere. De bruger nemlig de rette midler til at få bugt med væggelus hurtigt og effektivt. Du skal med det samme kontakte en skadedyrsbekæmper, ellers kan de hurtigt nå at sprede sig. Du kan med fordel kontakte Kiltin, som er landsdækkende indenfor alle former for skadedyrsbekæmpelse, og har mange års erfaring. Så snart mistanken om væggelus opstår derhjemme, skal man søge professionel hjælp hos skadedyrsbekæmperen, da det ellers kan være dyrt og besværligt at få bugt med dem.

 

Undgå væggelus

Flere danskere får problemer med væggelus, efter de kommer hjem fra ferier. Men hvor kommer væggelus fra? Hvis du gerne vil undgå væggelus på dine fremtidige ferier, kan du gennemgå din baggage når du kommer hjem. Dertil kan du vaske tøj på højere grader i vaskemaskinen, eller fryse det ned i et par døgn. Hvis du har mistanke om, at du har væggelus med hjem, kan du også sprøjte alle tingene i kufferten med et insektmiddel. Hvis du mangler hjælp til at få bugt med væggelus hurtigt og effektivt, kan du kontakte og læse mere om Kiltin her. Kiltin har nemlig mange års erfaring med netop bekæmpelse af væggelus.