Hele familien vil gerne ud at rejse, men du skal passe din webshop. Du kan ikke have dit varelager med i flyet eller pakke og afsende ordrer fra et hotelværelse. Selvfølgelig kan du skrive på din hjemmeside, at varerne vil blive afsendt, når du kommer tilbage, men…

Ville det ikke være nemmere, hvis nogle andre tog sig af dit varelager og ordreafsendelser? Ikke bare mens du er på ferie, men hele tiden?

En lettere verden

Selvfølgelig ville det være lettere! Forestil dig en verden, hvor du ikke skal opbevare dit lager, ikke bekymre dig om lagerføring, ikke pakke og afsende ordrerne – men stadig have fuld kontrol over dit varelager og kunne følge med i bestillingerne. Lyder det ikke rart?

Med et lagerhotel til din webshop kan du læne dig tilbage og nyde din ferie, og kunderne opdager aldrig, at du har været væk.

Men er det så frygteligt dyrt? Nej, lagerhotel priser følger den mængde plads, du optager. Sælger du små ting, der ikke fylder ret meget, kan du nøjes med at leje en hylde. Har du pallevis af varer, kommer du til at betale lidt mere.

Ikke bare opbevaring

Lagerhoteller har (ud over sikker opbevaring af dine varer) også pluk og pak, som henviser til plukning og pakning af ordrer inklusive afsendelse til kunden. Lagerhotellet er altså en komplet løsning til outsourcing af logistik.

Dit lagerhotel tager sig med andre ord af alt fra varemodtagelse og opbevaring til ordrer og returforsendelser – alt det kedelige, du i virkeligheden ikke gider. Så kan du fokusere på god kundeservice.

Slut med at holde styr på, hvor mange varer, du har tilbage, eller hvornår der skal bestilles nye. For du får løbende opdateringer om varestatus og ordrer, så du kan følge med i, hvad der sker på dit lager.