Står du på og skal til at på ferie nede sydpå. Så kan det være en god ide at huske at ompakke dine hudplejeprodukter eller købe disse i små og let anvendelige rejsestørrelser. Der er ofte en begrænsning på, hvor meget plads man har i sin kuffert, og måden hvorpå man kan spare en masse plads er ved at medbringe sine flydende hudplejeprodukter i en mindre størrelse, så du ikke tager for meget med, som du i virkeligheden ikke får brugt. 

Body lotion, Body wash og shampoo i rejsestørrelser 

Humdakin er en moderne virksomhed der tilbyder økologiske tekstiler og allergivenlige hudplejeprodukter til familierne, som ønsker mere kvalitet og øget sundhed i sin hverdag. Små rejsestørrelser kan fås med body lotion, body wash og shampoo, så du let og enkelt kan bevare dine rutiner, selvom du er langt væk hjemmefra – what’s not to like? 

Giv det kroppen fortjener, og skab en ferie som du aldrig vil glemme. Det er vigtigt at nyde de små stunder med de mennesker som vi har kært. En ferie kan samle trådene og øge dynamikken mellem store og små. Corona har sat et hårdt aftryk på os alle sammen, og hele befolkningen bliver vaccineret, så en nogenlunde normal hverdag kan komme tilbage.