Det er de sidste par år blevet rigtig moderne at tage på ferie i Danmark. En kombination af corona-bekæmpende rejserestriktioner og klimabevidsthed har resulteret i, at mange danskere vælger at blive inden for landets grænser. Pludselig opdager man, at Danmark faktisk er et flot og spændende land, og at det ikke er nødvendigt at flyve flere timer for at få en god rejseoplevelse. Derfor har vi her samlet et par idéer til, hvordan dig og din familie kan få en rigtig god ferie sammen uden at forlade landet.

Tag familien med på hyttetur

En af de mest klassiske danske rejsemåder er selvfølgelig campingturen, og det kan også være en ganske luksuriøs oplevelse. Mange campingpladser har nemlig bygget hytter, der gør, at du slipper for at købe eller leje en campingvogn, men stadig kan få lov at nyde campinghyggen. Rigtig mange kan huske, hvordan det var som barn at møde en ny ven på en campingplads. Den oplevelse kan du nu give videre ved at kigge på, hvilke campinghytter nordjylland har at byde på. Du får den ideelle kombination af luksus og dansk campinghygge, og det bliver helt sikkert en ferie, I får lyst til at gentage.

Vær i ét med naturen i et shelter

Hvis man ser sig selv som typen, der godt kan lide at leve et aktivt udendørsliv, så er en sheltertur den helt rigtige løsning. Danmark er spækket med sheltere, og de fleste er til fri afbenyttelse, så det er også en rigtig billig måde at rejse på. Shelterturen giver jer mulighed for at være en del af den smukke natur, Danmark har at byde på. Samtidig er de fleste sheltere bygget, så det er oplagt at tænde et bål, og lade børnene lave skumfiduser, mens de voksne snakker. Det bliver næsten ikke mere idyllisk, og det endda uden at tage langt væk hjemmefra.