Det er fantastisk lækkert at være på ferie nede i sydens sol. Men sammen med ferie i andre kulturer, så kommer også andre dilemmaer. Det er meget almindeligt kendt, at man skal passe godt på sin pung, når man er ude og rejse, da der desværre findes mange snedige tricktyve. En løsning på dette problem er at anskaffe sig en rejsepung. Sådan en er nemlig ikke lige så nem at stikke afsted med som en almindelig pung, der egentlig bare skal listes ubemærket op ad lommen, mens tyvens kompagnon distraherer offeret.

Skuf tyven med en rejsepung, der sidder fast til kroppen

Den største forskel ligger nemlig i, at mange rejsepunge kan sættes fast til kroppen. Der findes flere forskellige typer. Den mest kendte type er den, der spændes rundt om livet. Her har man så en lille mini-taske foran, hvor man kan opbevare sine penge. De var meget populære i 1990érne, og nu er de altså kommet retur igen, fordi de rejsende tænker praktisk.

Praktisk tankegang behøver dog ikke at se dumt ud. Rejsepungene har fået noget af et moderne og smart ansigtsløft siden 1990érne. De kan fås med neutrale farver eller med smarte designs og mønstre. Bare se udvalget på ledo.dk.

Penge, pas og mobiltelefon på et og samme sted

En rejsepung er blevet mere end et hylster til penge. Man kan nu få dem, hvor der også er plads til passet og til mobiltelefonen. På den måde har man alle sine værdigenstande på et og samme sted – helt tæt ved kroppen. Så er der hele tiden styr på tingene, og man slipper for, at mobilen bliver listet op ad lommen af en hurtig tyv.

Er man ikke til dem, som kan spændes fast til kroppen, så kan man også vælge nogle, der er lidt mindre og som ikke er beregnet til at sidde fast. Disse er dog stadig praktiske, i det at de kan indeholde pas og mobiltelefon. Denne kan man eventuelt opbevare i sin håndtaske.