Det bliver mere og mere populært med aktive ferier. Det gælder faktisk, uanset om det er til voksne, familier eller større grupper af rejsende. Aktivferie.dk har gjort sig til eksperter i netop denne type rejser. Det betyder, at man kan kontakte Aktivferie.dk for at få strikket en virkelig spændende ferie sammen.

Nogle vil bare gerne lave mindst muligt, når de er på ferie. Andre vil hellere ud at røre sig og bruge kroppen lidt. Det er selvfølgelig et spørgsmål om smag og behag. Hvis man er af den sidste type, er Aktivferie.dk et fantastisk rejsebureau at tage kontakt til. De kan hjælpe med at lave en rejse, som ikke findes alle steder.

Vilde naturoplevelser

Når man rejser afsted med Aktivferie.dk, har man mulighed for at tage afsted på nogle vilde naturopelevelser. Det vil sige, at man kan bede om at komme ud og se naturen på en bestemt måde. Nogle er eksempelvis vilde med at vandre. Det er noget, Aktivferie.dk kan arrangere på en god måde.

Sommetider vil man måske gerne endnu mere. Nogle er vilde med at komme rigtigt ud at klatre. Her kræver det selvfølgelig også ekspertise og det rigtige udstyr. Her kan du også søge gode råd hos Aktivferie.dk. Du kan selvfølgelig også få dem til at arrangere hele turen. Det handler lidt om, hvor meget du selv vil gøre for det.

Rejser med børn

Selvom Aktivferie.dk arrangerer nogle vilde ture, så er det langt fra det eneste, de har at byde på. De kan nemlig også arrangere ture, som i højere grad passer til hele familien. Der findes naturligvis masser af aktive måder at rejse med hele familien på. Aktivferie.dk kender alt til forskellene, og hvor man skal være særligt opmærksom, når børn er med.

Der findes eksempelvis mange vandreruter, som også kan passe til børnefamilier. Man kan også tage på nogle cykelture og samtidig opleve en masse vild natur.

Med skolen

Aktivferie.dk arrangerer faktisk også ture til skoler. Det er ret populært, at skoler beder Aktivferie.dk om at skræddersy en tur, som foregår på aktive præmisser. Det er selvsagt en sund måde at tage rundt på. Det kan både være i Danmark eller udlandet. Det afhænger naturligvis også af det budget, man giver Aktivferie.dk at planlægge for.

Hvis man som skole bruger Aktivferie.dk til at planlægge, kan man selvfølgelig selv komme med en række ønsker. Det giver mulighed for, at turen også kan skræddersyes, så den måske også er fagligt relevant.