start en rejseblog

Drømmer du om at starte en rejseblog? Hvis du holder af at rejse og elsker at dele dine oplevelser og gode råd med andre mennesker, så kan det være, at det kunne være lige noget for dig at drive en rejseblog!
Der er dog en masse ting, som det er vigtigt at tænke over, når du skal starte en rejseblog.

Lav en brainstorm over din rejseblog

Det første, du skal gøre, hvis du drømmer om at starte en rejseblog, er at lave en brainstorm. Dette kan du gøre på et papir i hånden, eller du kan gøre det på et dokument eller i noterne på din pc, mobil eller tablet.
Når man laver en brainstorm, så er det vigtigste, at du får en masse idéer på bordet. Når du brainstormer skal du derfor bare nedskrive alle dine idéer. Det er vigtigt, at du ikke dømmer dine idéer undervejs – det kan du altid gøre senere.
Når man brainstormer er det vigtigt, at man er fuldstændig ukritisk. Det er nemlig kun på denne måde, at du kan få dine tanker til at flyde frit.
Efter du har brainstormet, kan du begynde at sortere i dine idéer. Skal du have en meget informativ hjemmeside? Vil du gerne give forskellige råd og lave guides? Eller vil du helst bare dele dine egne oplevelse? Del din viden på bloggen og vær med til at hjælpe og inspirere andre.

Få styr på alt det tekniske

Det er også vigtigt, at du får styr på alt det tekniske i forbindelse med bloggen. Hvis du ikke ved, hvordan man laver en hjemmeside, så skal du selvfølgelig finde ud af dette ved at undersøge det nærmere.
Ud over det tekniske ift. bloggen, så skal du også endelig beslutte dig for, hvilken type rejseblog du kunne tænke dig at drive. Her kan du overveje, om du vil anlægge en særlig vinkel på bloggen. Du bør også tænke over, om du mest vil gøre dig i tekst eller billede. Du kan selvfølgelig også lave en kombination af begge dele?
Herefter er det også vigtigt, at du får styr på, hvordan man skriver et godt blogindlæg. Nogle skriver blogindlæg efter en fast opskrift – dette kan være med til at sikre en generel kvalitet blandt indlæggene. Du kan finde sådanne opskrifter på nettet.

brainstorm på ideer til din rejseblog

Husk at øvelse gør mester

Det vigtigste er, at du øver dig i fx at skrive blogindlæg. Med tiden skal du nok blive bedre til alt, hvad der har med bloggen at gøre. Så længe du har motivationen og kræfterne til at øve dig og arbejde hårdt, så er det dette, du skal forsøge at gøre.
Her gælder det om at huske det gamle ordsprog: Øvelse gør mester. Dette er i den grad sandt, når det kommer til at blive blogger. I starten vil alt, hvad der har med bloggen at gøre, måske forekomme dig diffust og uoverskueligt. Med tiden skal du dog nok blive bedre inden for alle de forskellige discipliner.

arbejde fra hele verden