Når du skal give en gave til manden, der har alt, står du bestemt ikke overfor nogen nem opgave. Tværtimod er det en kæmpe udfordring at finde på en god gave til en, som ingen ønsker har.

Hvis det er din partner, du skal give en gave til, kan du overveje at give ham en rejse. En rejse er nemlig noget, som nærmest alle mennesker kan bruge. Du kan være helt sikker på, at han bliver rigtig glad for sin gave, hvis du planlægger en rejse. Men hvordan gør du lige det?

Hvad er dit budget?

Før du går i gang med at planlægge en rejse, skal du beslutte, hvad dit budget er. Når du fastlægger et budget, bliver det langt lettere fremadrettet i planlægningen. Når du allerede har besluttet på forhånd, hvad rejsen må koste, er der nemlig en hel masse, du kan sortere fra.

På den måde gør du det hele lettere for dig selv samtidig med, at du sparer en masse tid.

Hvilken type rejse vil du vælge?

En rejse er ikke bare en rejse. Det kan være rigtig mange forskellige ting. Du skal finde ud af, hvilken type rejse du gerne vil give ham. Når du skal finde ud af det, kan du blandt andet tage hans interesserer og dit eget budget med i dine overvejelser.

Er han til en uges afslapning Sydpå? Er han til en weekendtur i en storby i Europa? Er han til en aktiv sportsferie? Eller er han til en hyggelig vinterferie? Der er alverdens forskellige muligheder. Du kender ham godt og ved helt sikkert, hvad han foretrækker.

Den type rejse du vælger, har afgørende betydning for resten af din planlægning, så det er en fordel at få det på plads tidligt i processen.

Hvor skal rejsen gå hen?

Dernæst skal du finde ud af, hvor rejsen skal gå hen. Rejsedestinationen afhænger naturligvis meget af, hvilken type rejse du vælger at give ham. Når først du har valgt, hvilken type rejse det skal være, kan du begynde at kigge på rejsedestinationer, der passer til netop det.

Når du har fundet ud af, hvor rejsen skal gå hen, kan du finde ud af, hvad der er den bedste form for transport. Alt afhængig af hvor rejsen går hen, kan du vælge mellem både tog, bus, bil og fly. Her skal du overveje, hvad der passer bedst til dit budget, hvad der er mest praktisk og hvad der bedst kan betale sig tidsmæssigt.

Hvad skal han opleve på rejsen?

Du har allerede nu alt det basale på plads. Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af det, kan du planlægge nogle forskellige aktiviteter på rejsen. Der er noget over at være spontan nogle gange, men andre gange er det rart, hvis der er sat nogle helt faste planer i kalenderen. På den måde er du sikker på, at han kommer til at opleve nogle forskellige spændende ting.