Tusindvis af lys, lyser hele byen op og mennesker vrimler omkring en. Man kan mærke travlheden, og man kan mærke, at man er kommet til storbyen. Der er ikke noget bedre end en rigtig storbyferie, hvor man kan få en på opleveren. Der findes mange storbyer rundt omkring i verden, som er et besøg værd. Så går I og overvejer at tage på storbyferie, så kunne det være i skulle booke et par flybilletter til London.

Men hvorfor lige London?

London er hovedstaden i Storbritannien, og byder på mange spændende oplevelser. Der er lidt for enhver smag, hvilket også er derfor, at det er et populært rejsemål. Hvis I har lyst til at shoppe, er der rig mulighed for det. Der findes mange stormagasiner og shopping centre. I kan også tage et smut forbi Oxford Street, der byder på et hav af butikker. Hvis I ønsker at tage ud og se på seværdigheder, kan I også sagtens det. I kan for eksempel besøge London Eye eller Big Ben. Men hvad er en god rejse, uden god mad og drikke. Der findes et kæmpe udvalg af restauranter, så der skal nok være noget, der falder i jeres smag. I kan også prøve at tage en på lokal pub og få en fadøl. Så se at få booket et par flybilletter til London, hvis dette lyder som noget for jer.

Hvornår skal I tage af sted?

Man kan tage til London alle tider på året. Klimaet er meget som i Danmark, så det behøves man ikke tænke så meget over. Man kan sagtens tage af sted om sommeren og opleve en ægte britisk sommer i storbyen, eller tage afsted om vinteren, og opleve alle Londons julemarkeder. Så hop ind på jeres foretrukne rejseselskab og book et par flybilletter til London, I vil ikke fortryde det.