Er du også en af de dansker der har vendt blikket mod campingferie? Ifølge en undersøgelse foretaget af Epinion har corona haft en indvirkning på danskernes foretrukne ferieform. Flere og flere dansker har valgt at overnatte i campinghytter, campingvogn og autocamper. 

Er du endnu ikke overbevist om at camping er for dig? Så får du her 3 grunde til hvorfor campingferien er en god løsning til ferien.

Natur og smukke omgivelser

Du kommer ud i den friske luft og bliver en del af naturen, fordi du kan campere i smukke naturomgivelser uden at vælte hele feriebudgettet. 

Tættere på din familie

Der er ikke meget plads i en campingcogn eller autocampe, så din familie og dig vil automatisk komme tættere på hinanden. 

Ren afslapning 

Du skal ikke nå noget, når du er på camping. Der er tid til ren afslapning. 

Men er det din første gang på camping? Så får du her et overblik over hvad du skal have styr på: 

Autocamper eller campingvogn? 

Skal du leje en autocamper eller campingvogn? Det afhænger i høj grad af hvilke behov du har på din ferie. 

Skal du flytte campingplads hver dag eller hver anden, så kan autocamper være en god løsning til dig. Hvis du derimod skal være på den samme campingplads i 2 uger, så er campingvognen potentielt den bedste løsning for dig. Med campingvognen har du nemlig mulighed, for at komme rundt i og se andre områder i nærheden, uden at skulle pakke hele dit “hjem” ned. Du kan nemlig bare tage din bil og køre afsted. 

Campingpladser

Hvor skal du campere? Og skal du book en plads på forhånd? Du behøver ikke at book overnatning hjemmefra, det er en af fordelene ved en campingferie. Friheden. Det kan dog være en god ide, at undersøge hvilke muligheder der i de områder i gerne vil være, inden i tager afsted på campingferie. 

Hvad skal du pakke til din campingferie? 

Er du i tvivl om hvad du skal pakke med til din campingferie? Så læs den ultimative huskeliste til camping her. Følg den, så er du sikker på du ikke glemmer noget.