Det er endelig blevet tid til at planlægge årets sommerferie, og hvilken bedre både at holde fri på end ved total afslapning i idylliske omgivelser? Hvis du er nysgerrig på at opleve sydens varme tæt på de lokale og deres hverdag, så er det oplagt at søge ud på landet, når du leder efter feriebolig i Sydeuropa.

Ren afslapning

Mange danskeres hverdag er travl og forhastet. Det er derfor yderst veltrængt at have afslapning som første prioritet, når man planlægger sin sommerferie. Vil du gerne slappe af så meget som muligt, er det nok bedst at søge væk fra de store byer med summende energi og kultur. Dog kan det også blive lidt kedeligt at ligge på den samme strand eller ved den samme pool hele ferien uden rigtigt at opleve kulturen i det land, man er rejst til. Den perfekte løsning er agriturismo – en form for turisme hvor man målrettet søger ud på gårdene i lokalsamfundet og oplever, hvordan hverdagen hænger sammen der. Her kan du slappe af i autentiske omgivelser og samtidig opleve kulturen helt tæt på – den perfekte kombination for nysgerrige turister.

En autentisk rejseoplevelse

Nyd den fantastiske agriturismo i Italiens skønne sommercharme og smag landets autentiske retter, delikatesser og bedste råvarer direkte fra stedet det produceres. Oplev den fantastiske produktion af vin eller oliven ved at bo på gården og tilbring din ferie i landlig idyl og charme. På denne type ferie udvider du din viden om kulturen, og du får også mulighed for at skabe nogle lærerige minder med de lokale på gården eller i landsbyen. Her kommer du tættere på Italiens skønne natur og kan nyde lange vandreture og smukke naturfænomener uden at skulle på en hel dagstur med bus ud af storbyen. Lær mere om italiensk håndværk og skab uforglemmelige minder med hele familien.