Går du så småt og drømmer om hvor turen skal gå hen næste gang du skal ud at rejse? Verden er fuld af spændende rejsemål og det kan være svært at finde ud af, hvad næste stop skal være. Det kommer selvfølgelig meget an på, hvad du er til. Er du til storbyferier i byer som New York eller Barcelona? Eller er du mere til ture i naturen hvor du kan vandre og nyde stilheden? Måske nyder du at tage på charterferie med eller uden børn, hvor du ikke behøver tænke så meget over hvad der skal ske. Om du er til den ene eller anden type ferie, får du her tre tips til fede rejsedestinationer som du kan overveje om skal være dit næste feriemål. 

Cypern 

Cypern er et fantastisk sted at tage på ferie. Her får du skønne strande, varme temperaturer og lækker mad. Den nordlige del af Cypern er under Tyrkisk kontrol, og du kan i hovedstaden Nicosia komme over til den tyrkiske del af Cypern. Nicosia er den eneste hovedstad i verden, som er delt i to. De fleste tager på ferie i den græske, sydlige del af Cypern. Du vil helt sikkert ikke fortryde en rejse til Cypern. Husk blot at der køres i venstre side af vejen, så du ikke pludselig bliver overrasket. 

Maldiverne 

Er du til komplet luksus, fantastiske strande og azurblåt vand? Maldiverne er lidt af et paradis, og det kan da også være en dyr fornøjelse at komme dertil og bo på de forskellige øer. Her kan du nyde de fineste strande eller måske snorkle og se fantastiske fisk og skildpadder, og endda små hajer. Du kan også komme på fede dykkerture, hvor du virkelig kan få lov til at opleve det vilde dyreliv omkring maldiverne. Du kan selvfølgelig også bare læne dig tilbage med en lækker drink og nyde solens stråler og de smukke omgivelser. 

Japan 

Japan byder på lidt af hvert og kan både opfylde drømme om storbyliv og storslået natur. Du kan eksempelvis opleve Mount Fuji eller bevæge dig rundt i altid travle Tokyo. Er du vild med sushi vil du her kunne spise den bedste sushi i dit liv. Er du ikke meget for sushi, er der heldigvis andre lækre retter du kan give dig i kast med i Japan. Japan er fyldt med smukke landskaber og en masse kultur og historie. Du vil helt sikkert have nok at give dig til, hvis du vælger at tage til Japan, så det er bare med at finde ud af hvad du helst vil opleve.