Efter hvad der kan føles som fleres års husarrest, er corona pandemien endelig på retur, og vi har mulighed for at rejse igen. Grib dagen og flyv afsted, mens du stadig har chancen. Hvis der er én ting, vi har lært af pandemien, er det, at vi ikke skal tage vores frihed til at bevæge os omkring i verden for givet.

Vi er dog samtidig på vej ind i en økonomisk krise. For mange familier, par og singler, er rejsebudgettet ikke det største. Hvis du længes efter at komme til sydlige himmelstrøg, men ikke vil tømme bankbogen, kan en afbudsrejse være løsningen.

Lige for øjeblikket er der mange gode tilbud på billige afbudsrejser til Tyrkiet.

Tyrkiet er et vidunderligt land

Tyrkiet er et vidunderligt land, som det altid er skønt at besøge. Det ligger sydligt nok til, at man allerede i de tidlige forårsmåneder kan regne med dejligt vejr. Men ikke så sydligt at det endnu er blevet til ørken.

Generelt har Tyrkiet alt hvad man kan forlange af en god feriedestination. De lokale er venlige mennesker og ofte langt mere åbne og imødekommende, end vi er vant til her i det kolde nord. Det tyrkiske køkken er fuldt på højde med det franske. Dog er de fleste retter mere fyldige og mættende, hvilket er en fordel.

Hele vejen langs den Ægæiske kyst og Middelhavskysten kan du finde de mest vidunderlige strande i Tyrkiet. Derfor er det selvfølgelig oplagt at bruge din ferie på at bade, slikke sol og slappe af. Men landet indeholder langt mere end sol og strand.

Rundt omkring i Tyrkiet kan du finde mange spændende seværdigheder. Der er smukke arkæologiske fund fra gamle tider. Der er fantastiske naturområder, helt forskellige fra den natur vi kan opleve i Skandinavien, og der er store byer med kunst, kultur og fordelagtig shopping. Tyrkiet har det hele, og du kan komme afsted indenfor få dage.

Hjemmearbejdspladsen har gjort os fleksible

Selve konceptet med afbudsrejser kræver, at du er indstillet på at tage af sted med kort varsel. Dette er jo netop grunden til, at disse rejser er billigere end sædvanligt.

Der er intet, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. En gavnlig følge af corona pandemien har været, at mange af os har fået et mere fleksibelt arbejdsliv. Hvis du har hjemmearbejdsplads, og kan medbringe din bærbare computer på ferien, kan det måske godt lade sig gøre at tage en spontan afbudsrejse, selvom du ikke har helt fri fra arbejde.