Har du købt rejsen til Island og er mere eller mindre klar til at springe ud ad døren og afsted? Det er altid fedt, når man skal på ferie, og måske turen til Island er en, du har ventet på og glædet dig til længe? Så er det bare endnu federe, at den endelig er lige om hjørnet. Men har du egentlig fået pakket alt det, du skal have med?

Island er ikke ligefrem lig med badeferie og sol og strand. Der er måske nok en del vand og også mulighed for strand, men temperaturen er ofte lidt en anden, end den er i Sydspanien. Derfor er det en rigtig god idé at have pakket til omstændighederne. Vi prøver her at samle lidt tips og tricks til, hvad der er en god idé at pakke, når du skal til Island – men du kan også finde fede rejser til Island her!

Få styr på pakkelisten

Det er en rigtig god idé at få fundet ud af, hvad planen egentlig er med rejsen. Hvis I tænker, I skal ud at opleve naturen på nogle vandreture, er det ekstra vigtigt at medbringe:

  • En god rygsæk. Eventuelt en decideret vandrerygsæk.

  • Vandresko eller -støvler

  • Tøj i lag. Skinundertøj kan altså gøre underværker.

  • En god sovepose og telt, hvis overnatningerne skal foregå i det fri.

Ud over disse ting, er der også andre mere generelle ting, I selvfølgelig skal have styr på. En førstehjælpspakke med plastre og desinficeringsservietter er altid god at have, ligesom I kommer til at sætte pris på et par solbriller.

Uanset om ferien handler om vandring, eller om I har planlagt at være på et godt hotel i Reykjavik, så kommer I til at sætte pris på en god fleecetrøje. Temperaturen og vinden på Island er bare lidt koldere end resten af Europa.