Skal man ud at rejse, så kan vi alle vidst være enige om, at rejsetøjet skal være så behageligt som muligt. Der er simpelthen næsten ikke noget værre end at tage på en lang rejse og have det ubehageligt i sit tøj. Det er sådan set lige meget, hvilken transportform man skal med, når man skal ud af rejse – om det er fly, bil, tog eller lignende – er tøjet ikke behageligt at have på, føles rejsen bare dét længere.

Tøjet til rejsen skal være fleksibelt, så du ikke føler dig begrænset af det. Stoffet skal være behageligt, så det ikke irriterer din krop. Derudover kan det være en god ide at have to lag på, så man er sikret, at man ikke kommer til at fryse og kan tage det ekstra lag af, hvis man kommer til at svede.

FUSION har lavet en kollektion, de kalder Recharge. Denne kollektion er udviklet til hverdagen og alt det, der foregår imellem træninger. Tøjet er selvfølgelig lavet lige så behageligt, som deres træningstøj – dette er bare lavet til hverdagsbrug. Dette er derfor det helt perfekte valg, når man skal ud at rejse. Er du helt vild med deres tights, fås disse også i denne kollektion, hvor det bare er helt almindelige, sorte tights – selvfølgelig med den samme fleksibilitet og komfort som deres træningstights. Ellers kan du få sweatpants, som mange også bruger til at slappe af i, fordi de er så behagelige at have på.

FUSION Recharge trøjerne er også lavet i samme behagelige modeller, som deres træningstrøjer. Der er både t-shirts, sweatshirts og hoodies, så du kan få den overdel, du synes, er mest behagelig at have på, når du skal rejse. Det gode ved at vælge tøj til rejsen fra FUSION er, at de er vant til at lave træningstøj, så samtidig med at tøjet er behageligt, holder det også kroppen frisk længe, selvom temperaturene skifter i løbet af rejsen.