Sidder du lige nu og skal booke din næste rejse. Måske er det til en stor gruppe, mindre gruppe, eller måske bare til dig selv. Du er dog stødt på problemet, at du ikke ved, hvor den skal gå hen. Der er utroligt mange muligheder, når det kommer til rejsedestinationer, som alle kan noget forskelligt, og uden tvivl vil give noget på opleveren. Læs mere herunder om, hvordan du bedst muligt booker rejsedestination til en gruppe, eller bare dig selv.

En tur til savannen er ikke en tosset idé

En safarirejse er en helt perfekt løsning for alle slags grupper. Om I tager afsted hele familien, kun din kæreste og dig, om I er en vennegruppe, eller om du er alene, så vil en safarirejse uden tvivl give jer noget på opleveren. På en safaritur vil i komme helt tæt på Afrikas vilde økosystem, og opleve dramaet, som udspiller sig på savannen.

Hver dag er speciel på en safari; den første dag ser I måske en løveflok på jagt efter føde, og den næste dag ser I en gnufloks evige vandring mod friskt græs. Derfor bliver en safari altså aldrig kedelig, da der altid vil være nyt at se og opleve.

Book din safarirejse nu, og kom helt tæt på det vilde dyreliv

Blixen tours tilbyder skræddersyede, og relativt billige, safarirejser til 9 forskellige lande i Afrika. Læs mere om rejserne her. Hvad enten I vælger at besøge Sydafrika, Kenya, Tanzania, Namibia, osv. vil det ende ud i fuldstændigt anderledes oplevelser, da både kulturen, folket, naturen og økosystemet er utroligt forskelligt i sammenligning.

Hvad destinationerne dog har til fælles, er deres forbavsende luksuriøse hoteller, hvori du kan overnatte midt på savannen. Her kommer du helt tæt på det vilde natteliv på sletterne. Blixen tours har en masse camps og lodges på savannen, hvor I trygt kan overnatte.