Ønsker du snart at komme ud at rejse? I næsten 2 år er der mange, der har ikke har haft muligheden for at tage ud og rejse. Men flere og flere er begyndt på det efter Corona restriktionerne er faldet verdenen rundt.

Oplev Mallorca

Mallorca er en ø i Balearerne og er en del af Spanien. Palma er Mallorcas hovedby, der byder på livlige oplevelser. Her ville du kunne opleve at slappe af i caféer og restauranter, nyde koncerter og teater samt de skønne udsigter.

Udover dette, er der også en masse forskellige seværdigheder, som vil gøre din oplevelse helt fantastisk. Desuden er der en masse skønne strande og natur, som man ikke vil gå glip af. Her kan du gå rundt eller sidde og slappe af med en bog i hånden, musik i ørerne eller snakke med familie eller venner med en god usigt og en drink i hånden. Og selvfølgelig er der rig mulighed for at tage smukke billeder og gemme disse minder.

Bestil dit fly til Mallorca allerede i dag!

Pak til vejret

Det kan blive meget varmt i Mallorca, dog kan der også være kølige nætter. Derfor er det vigtige at pakke til vejret.

Fra maj til september kan det blive varmt. Så husk at tage masser af solcreme på samt solbriller. Husk at have noget let tøj med, kjoler, shorts, sommersko, hætter osv.

Hvis du vælger at besøge i i vintermånederne dvs. fra november til februar, så er det værd at stadig huske det lette tøj, men også lidt tykkere tøj dvs. tørklæde, støvler, jakke osv., da det kan blive koldt.

Generelt er det en god idé, at have forskelligt tøj med til forskellige vejr, da det kan ændre sig i løbet af dagen eller ugen. Husk dog nogle robuste sko, hvis du vælger at gå en del i løbet af rejsen.