Dette er sponsoreret indhold

 

Er du på udkig efter et godt italiensk ophold med hele pakken? Måske har du bare brug for et lille afbræk fra din hverdag og er derfor på udkig efter noget inspiration til en ferie, som både kan tilbyde det naturelle og det kulturelle? Det forstår vi godt. Det er jo det bedste mix til en god og givende ferie med ren afslapning. Italien kan, som de fleste ved, nemlig give dig den ultimative ferie, og overrasker dig ved hvert gadehjørne. Ikke en del af Italien ligner en anden, og man kan smage historien i luften, når man går rundt i dens gader. Læs med her og find din næste italienske feriedestination. 

Toscana

Toscana har med sin unikke charme en hel del af at byde på. Her er man sikret både de naturelle og de kulturelle destinationer, fordi naturen og byerne i Toscana kan give dig alt det, du vil have ud af en italiensk ferie. Derudover er der et hav af feriehuse toscana, så man kan vælge og vrage, om man vil besøge Firenze, Pisa eller cykle i bjergene. Det er det ultimative alt i en ferie, fordi du netop har alle disse ting i en nær afstand, og kan gøre hver dag i din ferie til et nyt eventyr.

Sicilien

Sicilien er også en af Italiens helt store perler. Halvøen ligger i det sydlige Italien, og man kan forstå det som selve skoen i støvlen. Sicilien har et hav af strande, og man er sikret godt vejr og god stemning. Økulturen overtager langsomt, og man bliver hurtigt fanget i en dejlig stemning af, at man hører til. Sicilien er god for dem, som elsker at tage på en afslappet ferie. Det er altså bare lækkert at ligge med fødderne i sandet og læse en god bog, imens man kan høre bølgernes susen. 

Rom

Den sidste på listen er jo selvfølgelig hovedstaden. Og hvis du havde glemt det, så er det jo Rom! Alle veje fører nemlig Rom, og det går igen nu. Man skal altså bare se Rom en gang i sit liv for at opleve den unikke arkitektur, de smukke gader og de ældgamle brosten. Dertil hører jo selvfølgelig også den lækreste mad og vin. Rom er Italien, men husk at autenciteten ligger ude på de mindre seværdige steder, og derfor er det altid godt at tage en lille dag ud af Rom.