Sommeren er ved at være forbi, og der er rigtig mange unge mennesker, der skal til at starte på en videregående uddannelse. For nogle betyder det også, at det er på tide at flyve fra reden, og flytte hjemmefra så de kan bo i nærheden af deres uddannelse. Nogle flytter langt væk hjemmefra for at studere på drømmestudiet, og det kan være et meget stort skridt. For selvom udsigten til at studere det man ønsker er dejlig og spændende, så er det for mange unge mennesker skræmmende at skulle rejse langt væk fra familie og venner. Derfor er det også vigtigt, at finde en studiebolig og få klarhed over, hvor den studerende skal bo, så der er ro på hjemmefronten. Det kan nemlig være en stor stressfaktor, hvis man ikke har fået styr på, hvor man skal bo, når studierne begynder i september.

Find en lejebolig, der passer til dine behov

Når studiepladsen er sikret, er noget af det første du bør gøre at undersøge dine boligmuligheder. Der findes utallige boligportaler på nettet, der udbyder studieboliger, uanset om du leder efter en billig SU-venlig 1-værelses lejlighed, eller hellere vil finde en lejlighed, som du lejer sammen med nogle andre unge studerende. Priserne på leje varierer normalvis mellem 3000 kr. om måneden til omkring 15000 kr, så der er mulighed for at finde noget uanset hvilke ønsker og behov du har. Hvis du har svært ved at finde nogle passende 1-værelses lejligheder kan det være en rigtig god ide, at søge sammen med andre unge, der befinder sig i samme situation. På den måde øger man chancen for, at der er en person i jeres netværk, der kan hjælpe med at finde en bolig, når man er flere om at søge, og så åbner det samtidig for nogle muligheder som man ikke har, når man søger alene.

Få hjælp til flytningen

Studiestarten nærmer sig med hastige skridt, og hvis du ikke har fundet et sted at bo så frygt ej. Forhåbentlig finder du snart et sted at bo, og når du har fundet en lejlighed, så kan det være en fordel at få en flyttemand sjælland til at hjælpe dig med at komme på plads. Det kan nemlig føles meget uoverskueligt at skulle flytte, når man er begyndt på studiet. I stedet kan du leje en flyttemand, der garanterer en hurtigt, tryg og effektiv flytning, og de kan endda hjælpe med hele processen. Hvis du ønsker det kan de pakke dine ting ned, køre dem til din nye bolig og pakke tingene ud. Hvis du bare ønsker, at de skal transportere tingene til din nye studiebolig er det også en mulighed. Du kan ringe på telefonnr. 61 700 750, hvis der er noget du er i tvivl om eller hvis du søger vejledning om noget.