Når du er ryger, er noget af det sværeste ved at rejse, at du ikke lige ved, hvor den nærmeste kiosk er, så du kan fylde cigaretbeholdningen op. Det kan give lidt panik, når der kun er en enkelt tilbage, mens du har en lang dag med udflugter foran dig, for når rygetrangen bliver slem, så er det svært at koncentrere sig om at opleve alt det, du gerne vil. Undgå det med en e-cigaret fra fx https://www.smoke-it.dk. Det er et godt redskab til at være smøgerne kvit, så du ikke skal bekymre dig om, hvor den nærmeste cigaretforhandler er. Det er desuden også en fin måde at gøre rejsen dejligere for alle dem, du skal afsted med.

Bliv en bedre rejsemakker

Der er det med rygning, at det er svært at undgå, at andre også kommer til at lugte til røgen. Måske kan du finde et sted, hvor du ikke ryger andre ind i hovedet, men du kommer til at lugte af røgen, uanset hvad du gør. Det kan godt være generende for dem, du rejser med. Og hvis du skal rejse langt, så vil du gerne undgå de små irritationsmomenter, der kan køre en rejse og det gode humør af sporet. Noget andet er også, at du måske ubevidst ender med at planlægge efter din rygning, og det kan gøre, at rejsen ikke når sit fulde potentiale for dig og dine medrejsende.

Lær at smøgerne kan erstattes

Det er en kæmpe fordel, at du ikke skal være usikker på, hvor du får den næste pakke cigaretter henne. Det er en endnu større fordel, at du ikke skal være irritabel og lede efter smøger, mens du bør opleve rejsen i fulde drag. Når du oplever, at e-cigaretten kan hjælpe dig med at være foruden smøgerne, er det også noget, du kan tage med hjem.